DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Boplan bvba

Producent van high performance site safety producten voor industriële toepassingen. Flex Impact - Axes Gate - Xtra Grip.Gedetailleerde informatie over Boplan

In de jaren '90 is Boplan geëvolueerd in één van de meest leidinggevende bedrijven van high performance site safety producten voor industriële toepassingen. Wij bieden onze klanten een strategische partnership gewijd aan het creëren van een praktische werking en veiligheid voor mensen.

Ons hoofdaspect is het bieden van:

  • veiligheid
  • kwaliteit
  • innovatie

Wij geloven dat veiligheid een belangrijk aspect is voor bedrijven die beseffen dat investeren in preventie resultaten kan opleveren, mensen redden en geld sparen. Onze snelle groei is te danken aan de ervaring van onze staf, aan de leveranciers die ons helpen en aan de kwaliteitsvolle producten, de service en trouw aan onze klanten.

De Boplan producten presenteren een uitzonderlijke waarde voor uw budget en worden ondersteund door de kwaliteit van elk product. Boplan zal blijven investeren in nieuw materiaal voor een toekomstige positie op de internationale markt als de specialist in veiligheid.

Kwaliteitscertificaten VCA*
Telefoon Tonen
Adres Muizelstraat 12
B-8560  Wevelgem
West-Vlaanderen - BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Producten van Boplan