Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Abson
Abson

Abson

Abson c.v.

Specialist op het gebied van intern transport door middel van elektrisch aangedreven hulpmiddelen.

Doetinchem, Gelderland, Nederland

Over Abson

De firma Abson levert al sinds 1996 elektrisch aangedreven trolleys voor bijna alle soorten intern transport zoals:

  1. Catering
  2. Postdistributie
  3. Magazijn
  4. Repro
  5. Technische Dienst
  6. Plantenverzorging
  7. Schoonmaak Dienst

Onze producten worden al jaren lang naar volle tevredenheid ingezet bij onze relaties. Hierbij moet worden gedacht aan verschillende kantooromgevingen, diverse overheidsinstellingen, casino`s en ziekenhuizen.

Abson cv levert maatwerk en vervult graag de speciale wensen ten aanzien van de uitvoering en voor elke toepassing. Aanpassingen ten aanzien van lengte/breedte of motorvermogen zijn geen enkel probleem. Het vermogen van de accu`s stelt u in staat om meer dan 1 hele dag rond te rijden zonder dat u de accu's dient bij te laden.

Bedenker van de Abson trolley: een transportsysteem om de interne goederenstromen in en om uw bedrijf op een gemakkelijke manier te verrichten. De trolley kan worden voorzien van "custom made" opbouw.

Met de ontwikkeling van de RolConMover heeft Abson cv nu 2 vooruitstrevende producten waardoor diverse zware duw- en trekwerkzaamheden nu tot het verleden behoren.

Tevens leveren wij ook transportmiddelen voor Kliko/Container transport, Elektrische Kruiwagens en Steekwagens.

Wij geven 1 jaar garantie op onze producten en bieden u aansluitend de mogelijkheid op het afsluiten van een onderhoudscontract.

Een afspraak voor een demonstratie bij u op de werkvloer is zo gemaakt!

Nieuws in de schijnwerpers voor Abson

.C-CTA-275949339