Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Met een breedte van slechts 80 centimeter en de bijzonder korte draaicirkel (binnen de 2,50 m) is deze Container Trekker een zeer handzame Unit, die bijna overal tussendoor te sturen is in beide rijrichtingen. De Unit is leverbaar voor 2 of 3 containers.

Er is bij de ontwikkeling ook gedacht aan een langdurige inzetbaarheid, daarom is de Unit standaard voorzien van 2 x volledig gesloten en onderhoudsvrije AGM tractie batterijen van 75 ampère. Optioneel kan deze capaciteit nog worden uitgebreid. Met de krachtige geïntegreerde 24 volt 10A hoogfrequent volautomatisch lader kan deze Abson Container Trekker overal snel met 220 Volt worden opgeladen.

De Abson Container Trekker is voorzien van een "hightech" volledig digitaal programmeerbare Curtis 110 Ampère motorcontroller. Acceleratie, deacceleratie, 2 verschillende rijprogramma's ( snel / langzaam ) en een individueel begrensbare maximale snelheid, welke zorgen voor een goede controle van de last in iedere situatie.

Handzaam en ergonomisch is ook de volledig traploos instelbare disselkopbesturing.
Het individueel kunnen instellen en aanpassen van de juiste werkhouding is ons inziens een must om te komen tot de beste Arbo-vriendelijke uitvoering.

Speciale uitvoeringen voor wat betreft ieder ander speciaal transport op aanvraag.

Garantie: 1 jaar volledige garantie