Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Handzaam, praktisch en efficiënt staan synoniem voor het ontwerp van deze elektrisch aangedreven Unit. Met een breedte van slechts 80 cm en de bijzonder korte draaicirkel van 1.50 m is de Unit bijna overal tussendoor te sturen, zowel voor- als ook achteruit. De Abson Paperrol Unit heft en transporteert rollen tot 500 kg.

Het uitgekiende ontwerp en de volledig stalen professionele uitvoering maken van deze Abson Paperrol Unit een veelzijdige krachtpatser.

De Abson Paperrol Unit is voorzien van een "high-tech" volledig digitaal programmeerbare Curtis 110 Ampère motorcontroller, acceleratie, deacceleratie, 2 verschillende rijprogramma's (snel / langzaam) en een individueel begrensbare maximale snelheid, welke zorgen voor een goede controle van de last in iedere situatie.

Bij capaciteit is ook gedacht aan inzetbaarheid, de Unit is daarom standaard voorzien van 2 x volledig gesloten en onderhoudsvrije AGM tractie batterijen van 75 ampère. Optioneel kan deze capaciteit nog worden uitgebreid.

Met de krachtige geïntegreerde 24 volt 10A hoogfrequent volautomatische lader kan deze Abson Trekker overal snel met 220 Volt worden opgeladen.

Handzaam en ergonomisch is ook de volledig traploos instelbare disselkopbesturing. Individueel instellen en aanpassen van de juiste snelheid en werkhouding is ons inziens een vereiste.

Speciale uitvoeringen voor wat betreft ieder ander speciaal transport op aanvraag.

Garantie: 1 jaar volledige garantie