Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Agve
Agve

Agve

Agve B.V.

AGVE is een toonaangevende fabrikant van Automatisch Geleide Voertuigen (AGV’s) en bijbehorende besturingen die ervoor zorgen dat uw interne logistieke processen zo efficiënt mogelijk verlopen.

Rotterdam, Nederland

Over Agve

Welkom bij AGVE – leverancier van automatisch geleide voertuigen sinds 1985

AGVE is een toonaangevende fabrikant van Automatisch Geleide Voertuigen (AGV’s) en bijbehorende besturingen met wereldwijd 60 toegewijde werknemers die werken met AGV automatiek. Door middel van onze productie hebben wij wereldwijd meer dan 2500 voertuigen en 3500 besturingssystemen geleverd. Ons uitgebreide aanbod van zowel afzonderlijke componenten voor voertuig besturing als volledige systemen maakt ons uniek in waar wij voor staan.

AGVE is wereldwijd uitvoerig

AGVE heeft haar wereldwijde vestigingen op zes verschillende plaatsen, gelegen in Gothenburg (Zweden), Rotterdam (Nederland), Kent (Groot-Brittannië), Charlotte (North Carolina VS), Aachen (Duitsland) en Seoul (Zuid Korea).

De hoofdproductie van het bedrijf vindt plaats in Gothenburg, hoewel vervaardiging ook plaatsvindt in Seoul en Charlotte. Alle locaties hebben sales, opdrachtgeverschap en service afdelingen bestemd voor de lokale en omliggende markten. Verder werken wij samen met lokale partners van markten waar wijzelf niet aanwezig zijn.

Automatisch Geleide Voertuigen (AGV's)

AGVE heeft een uniek aanbod van Automatisch Geleide Voertuigen variërend van standaard modellen tot meer dan 100 maatwerkmodellen.

Met laadvermogens van 3 kg tot 65 ton, hefhoogtes tot 11 meter en elk type navigatie zoals laser / visie / contour / draad / magneet, levert AGVE een hoogwaardige oplossing voor elke situatie.

Onze ervaring in farmacie, ziekenhuis, auto, vliegtuig, papier, drukkerij, magazijnen & distributie, hout & meubel, elektronica, levensmiddelen, staal en metaal industrie maakt dat AGVE gegarandeerd ook aan uw eisen kan voldoen.

Besturingen

AGVE levert een complete lijn van op elkaar afgestemde besturingscomponenten en de bijhorende software waarmee men een complete AGV besturing kan samenstellen.

Geïntegreerd vormen de componenten een besturingssysteem dat ruimschoots de vereiste functionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit biedt tegen een concurrerende prijs. Doordat we de besturing geheel zelf ontwerpen kunnen wij de levering van reserveonderdelen meer dan 20 jaar garanderen. De componenten worden verkocht onder het handelsmerk AGV Electronics.

AGV systemen

AGVE biedt state-of-the-art traffic control oplossingen variërende van een enkel voertuig tot complexe geïntegreerde multi-AGV-systemen. De belangrijkste kenmerken van de AGV systemen zijn:

  • Windows/PC gebaseerde client/server technology
  • Continue narrow band of WLAN communicatie met de AGV’s
  • Traffic management- collision avoidance & route optimalisatie
  • Transport order management

AGVE heeft een unieke, flexibele manier in het verstrekken van AGV Traffic Control & System Management oplossingen. Afhankelijk van de ambitie of de capaciteit van de klant kan AGVE het volgende aanbieden:

  • Turnkey oplossingen – met compleet systeem ontwikkeling en installatie ter plaatse
  • licentieovereenkomst – met broncode beschikbaar – om onze klanten in staat te stellen om AGV-systemen te ontwikkelen
  • complete systemen – of passende oplossingen – van vele partners uit het AGV bedrijfsleven wereldwijd.

Aftermarket, service en ondersteuning

AGVE is in staat een wijd aanbod aan services te bieden variërend van simpele, losse onderdelen tot een langdurig , all-in service contract inclusief 24/7 hotline support, met complete voertuig serviceprogramma’s, ondersteuning en levering van reserveonderdelen.

Met ons service concept en onderhoudsprogramma is de klant verzekerd van maximale prestaties en maximale levensduur, minimale uitval en gerelateerde kosten.

Wij kijken er naar uit uw beste partner in de geautomatiseerde toekomst te zijn!

Beschikbare documenten

  • Bekijk onze brochure voor meer productinformatie (ENG) Downloaden
.C-CTA-275949339