Alblas

Logistiek dienstverlener met een breed pakket aan producten waarvan Value-added logistics een belangrijk element is.

's-Gravendeel, Zuid-Holland, Nederland

Over Alblas

Alblas is een logistiek dienstverlener met een breed pakket aan producten die aan (vooral) het grensoverschrijdend zakendoen een reëel stuk waarde toevoegen. Kernactiviteiten zijn het wegtransport en intermodaal vervoer van en naar Oost-Europa - zowel complete ladingen als deelpartijen en groupage: Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië en de Baltische staten. Daarnaast strekt de Alblas dienstverlening zich uit naar de West-Europese landen.

Alblas' vestiging in Jacobsdorf (D) fungeert als distributiecentrum en coördinatiepunt van de diensten op Oost-Europa. Twee eigen vestigingen in Rzepin (PL) verzorgen de complete in- en uitklaring, communicatie, op- en overslag.

De Alblas vloot bestaat uit 13,60 m huifopleggers, 120 m³ huif volume combinaties, 100 m³ huif volume opleggers, temperatuur gecontroleerde opleggers, bulk-silo-opleggers en 45' en palletbrede ALL-BOX containers. Alblas biedt u naast een satellietgestuurde vloot, mogelijkheden voor op- en overslag en volledige verzorging van douanedocumentatie en uit- en inklaringsprocedures.

Op initiatief van Alblas heeft een groep op Oost-Europa gespecialiseerde Nederlandse vervoerders de specialiteiten gebundeld in een samenwerkingsverband: Groep Oost Europa Distributie, G.O.E.D.

Alblas Internationaal Transport is houder van het ISO-9002-certificaat. Dit is een extra garantie dat de kwaliteit van de dienstverlening voldoet aan de eisen van het huidige bedrijfsleven.

  • Nationaal en internationaal wegtransport
  • Logistieke dienstverlening
  • Value added services
  • Douane aangelegenheden

Certificaten:

ISO 9002

.C-CTU-275949595