Alfa 3

Ontwerp, productie en verkoop van metalen meubilair.

Pardubice, Pardubický, Tsjechië

Over Alfa 3

Alfa 3 is opgericht in 1991 als opvolger van het staatsbedrijf OPOS Chrudim. In 2007 heeft het bedrijf flink geïnvesteerd in machinerie en informatisering en is men begonnen met de productie van modern metalen meubilair.

Onze producten onderscheiden zich niet alleen door hun innovatieve constructie en hoge duurzaamheid, maar ook vanwege een modern ontwerp dat in elk hedendaags interieur past.

De verkoop van onze producten verloopt via een dealernetwerk. Een aanzienlijk deel van onze productie wordt geëxporteerd naar verschillende Europese landen.

Alfa 3 producten zijn ontworpen voor de volgende toepassingen:

Kleedkamers

Wij bieden een breed assortiment aan moderne garderobekasten en lockers met een lange levensduur. Alfa 3 was het eerste bedrijf dat zijn kasten heeft uitgerust met dubbellaagse brandwerende deuren. Dankzij deze en andere constructie kenmerken van onze kasten bent u verzekerd van de beste beveiliging tegen diefstal.

Er is een ruime keuze aan afmetingen, accessoires voor de binnenkant van de kluisjes en een verscheidenheid een sluitsystemen, waaronder bijvoorbeeld cylindersloten, hangsloten, sluitsystemen met munten, sloten met een code en systemen met een mechanische of elektronische chipkaart.

Tevens bevat onze productlijn verschillende modellen kleedkamerbanken en kapstokken. Deze zijn speciaal ontworpen als aanvulling op onze kledingkasten en lockers.

Meubilair voor kantoren en klinieken

De kantoormeubels van ALFA 3 onderscheiden zich door hun stabiele gelaste constructie en de mogelijkheid om metalen componenten te combineren met glas of kunststof fronten.

Het visitekaartje van deze lijn zijn de A4 formaat archiefkasten, kaartenbakken voor A5 en A6 formaat en kantoorkasten in twee uitvoeringen: geheel van metaal of metaal gecombineerd met kunststof panelen.

Magazijnen en werkplaatsen

Een aanzienlijk deel van de producten van ALFA 3 is ontworpen voor magazijnen en werkplaatsen. Onze klanten kunnen we een breed assortiment van opbergkasten voor kantoren aanbieden, als ook opbergsystemen die geschikt zijn voor de opslag van materialen, chemicaliën, gereedschappen en machines. Deze lijn omvat ook ladecontainers voor werkplaatsen, kasten, werktafels, gereedschapwagens, ESD antistatische werkplekken en meer.

Momenteel zijn we op zoek naar distributeurs voor andere landen. Indien u interesse heeft, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden om ons bedrijf te vertegenwoordigen in uw regio.

Certificaten:

ISO 9001

Aanbevolen bedrijven voor Bedrijfsmeubelen

.C-CTU-4314694106