Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Alfatechnics

Alfatechnics is gespecialiseerd in blistermachines, thermoformeermachines, krimpfoliemachines, sleeve machines, robotisering, automatisering, verpakkingsmachines en ontstapelaars.

Kasterlee, Antwerpen, België

Over Alfatechnics

Alfatechnics is een technische handelsonderneming met veel ervaring en vertegenwoordigt in België, Nederland en Luxemburg verschillende buitenlandse fabrikanten van industriële verpakkingsmachines en aanverwante periferie.

Wij verzorgen de integratie van uw verpakkingsmachines in de productielijn en organiseren de robot automatisering van de product flow. U krijgt van Alfatechnics een volledige vrijblijvende advisering, projektondersteuning en een optimale service na verkoop.

Alfatechnics biedt topkwaliteit maar houdt rekening met uw budget. Wij streven naar een voor u perfecte oplossing voor Uw verpakkingsmachines.

Aanbevolen bedrijven voor Verpakking

.C-CTU-275949445