Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Quartztunnel (Graham )

Product van het bedrijf Alfatechnics

Gebruiksvriendelijke krimptunnel in roestvast staal.

De quartzstralingstunnel is een gebruiksvriendelijke krimptunnel in roestvast staal voor sleeves met gepolijste binnenbekleding voor een optimale warmtereflectie. Deze straling wordt gegenereerd door 6 quartzbuizen aan elke zijde. Deze worden in paren afgeregeld om een optimaal resultaat te verkrijgen.

De algemene temperatuur wordt via een sonde met thermostaat ingesteld. De tunnel kan als individuele unit of in serie gebruikt worden. Tevens kan de machine worden uitgerust met een product telsysteem en een gemotoriseerde lift om de kap snel en gemakkelijk te openen. Technische informatie op aanvraag.

Talloze opties: vraag ons naar de mogelijkheden!

Bedrijfsgegevens Alfatechnics

Alfatechnics

Alfatechnics is gespecialiseerd in blistermachines, thermoformeermachines, krimpfoliemachines, sleeve machines, robotisering, automatisering, verpakkingsmachines en ontstapelaars.

Kasterlee, Antwerpen, België

.P-CTU-275949445-275949481