Ancra Systems

Gespecialiseerd in geïntegreerde oplossingen op het gebied van het volautomatisch laden en lossen van vrachtwagens/trailers.

Boxtel, Nederland

Over Ancra Systems

Ancra Systems is een onafhankelijk bedrijf, opgericht in 1977.

Wij ontwikkelen logistieke oplossingen voor onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in geïntegreerde oplossingen op het gebied van het volautomatisch laden en lossen van vrachtwagens/trailers.

Onze producten bieden onze klanten een veilige en kostenefficiënte oplossing voor het verplaatsen van o.a. pakketten, pallets, rolwagens, stapels banden, papierrollen, etc. in en uit de vrachtwagens.

Onze engineers, productie- en installatieteam zijn uniek op dit gebied, bewezen door een zeer goede samenwerking met al onze klanten. Ancra systemen worden reeds toegepast in diverse branches, zoals Food & Beverage, Consumer Goods, Automotive, Parcel services, etc. Ook de technische ondersteuning: service en onderhoud na de aankoop speelt een belangrijke rol bij het behoud van deze goede samenwerking.

Onze klanten bevinden zich overal in de wereld van Europa en de Verenigde Staten tot Rusland. Ons wereldwijd netwerk aan distributeurs worden vanuit het hoofdkantoor in Boxtel Nederland aangestuurd.

Aanbevolen bedrijven voor Bevoorrading, handling en heftechniek

.C-CTU-275949392