DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Atimo

(Atimo Nederland)

Dé specialist op het gebied van professionele en industriële ontstoffing. Leverancier van industriële stofzuigers van 2- tot 200kW en op maatoplossingen voor elk stofprobleem.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over Atimo

Over ons

Atimo Nederland B.V. is een snelgroeiende onderneming op het gebied van professionele en industriële ontstoffing. Naast leverancier van een aantal grote industriële stofzuigerfabrikanten in Europa, leveren wij ook maatwerkoplossingen voor elk stofprobleem.

Door ons specialisme, vakkennis en ervaring zijn wij in staat om voor vrijwel ieder stofprobleem een oplossing aan te bieden. Dit varieert van eenvoudige mobiele industriële stofzuigers, heavy duty industrie zuigers, ATEX machines tot aan complexe projecten van industriële stofzuigsystemen en/of afzuigsystemen.

Dankzij een goede samenwerking met een aantal fabrikanten met elk hun eigen specialisme zijn wij in staat om oplossingen aan te reiken variërend van 2-200 kW.

Leveringsprogramma Atimo Nederland:

230 Volt stofzuigers 380 Volt stofzuigers Accu aangedreven stofzuigers Perslucht aangedreven stofzuigers Diesel aangedreven stofzuigers ATEX (explosievrije stofzuigers) ATEX reinigingsmachines (éénschijfsmachines en schrob-zuigmachines)

Atimo Nederland B.V. is dé schakel tussen fabrikant en eindgebruiker. Hierdoor profiteert de markt van korte en duidelijke communicatielijnen en, ook niet onbelangrijk, concurrerende prijzen.

U kunt bij Atimo dan ook altijd rekenen op:

Het breedste assortiment industriële stofzuigers. Alles is bespreekbaar en vaak mogelijk. Direct contact met een technisch contactpersoon. Wij zijn altijd bereikbaar. Concurrerende prijzen Waarom Atimo?

Atimo heeft het breedste leveringsprogramma op het gebied van mobiele- en stationaire stofzuigers: meer dan 290 modellen. Dat klinkt natuurlijk heel mooi, maar wanneer pas je welke machine toe? Dankzij onze expertise en ruime ervaring weten wij als geen ander welke machine geschikt is voor een bepaalde toepassing. Hierin onderscheiden wij ons ten opzichte van andere leveranciers. Neem contact met ons op en laat u overtuigen!

Het Atimo Nederland Team

Graag stellen wij onze medewerkers aan u voor zodat u een gezicht heeft bij diegene die u telefonisch te woord staat voor informatie en advies.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 9311
1800 GH  Alkmaar
Noord-Holland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)
Producten van Atimo

.C-CTA-2709238772