DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Automated Packaging Systems

(Automated Packaging Systems)

Het bedrijf is de fabrikant van de originele, authentieke Autobag® machines en voorgeopende zakken-op-rol maakt. Daarnaast fabriceren we ook de AirPouch beschermende luchtkussens.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over Automated Packaging Systems

Automated Packaging Systems, met hoofdzetel in het Amerikaanse Streetsboro (Ohio), is wereldmarktleider in het ontwerpen en bouwen van flexibele verpakkingsoplossingen.

Essentieel in het gamma zijn de authentieke Autobag®-verpakkingsmachines en de voorgeopende plastic zakken. Automated Packaging Systems produceert als enige Autobag® zakken-op-rol, speciale SidePouch™- zakken en AirPouch™-luchtkussens. Een breed gamma filmmaterialen, gaande van standaard polyethyleen en polypropyleen tot nylon en complexe gecoëxtrudeerde materialen, zijn verkrijgbaar in diverse formaten en voor uiteenlopende zakfuncties.

Automated Packaging Systems heeft vijf productiecentra en verkoops-, service- en distributiekantoren in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en Azië. Wereldwijd gebruiken meer dan 30.000 klanten de systemen van Automated Packaging Systems voor hun verpakkingstoepassingen. Op kwaliteit en service worden dan ook nooit toegevingen gedaan.

Het System Advantage™ Programma brengt machines, materialen en service samen tot totaaloplossingen voor geoptimaliseerde verpakkingsprestaties aan een gereduceerde kost. De BeNeLux-organisatie van Automated Packaging Systems Europe is gevestigd in Zaventem, België.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Leuvensesteenweg 542 C2-4
1930  Zaventem
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)
Persberichten van Automated Packaging Systems

Automated Packaging Systems zoekt technisch talent in Nederland

11/05/2017, Zaventem - Het gaat goed met Automated Packaging Systems. De specialist in flexibele verpakkingsoplossingen groeit. Om die groei te bestendigen, zoekt men een nieuwe technisch medewerker voor de buitendienst op de Nederlandse markt.

Productbescherming met Airpouch van Automated Packaging Systems

01/09/2016, Zaventem - Betrouwbare en veilige levering is allerhoogste goed voor Holland Pharma

Producten van Automated Packaging Systems

.C-CTA-275949445