Automated Packaging Systems

Het bedrijf is de fabrikant van de originele, authentieke Autobag® machines en voorgeopende zakken-op-rol maakt. Daarnaast fabriceren we ook de AirPouch beschermende luchtkussens.

Zaventem, België

Over Automated Packaging Systems

Automated Packaging Systems, met hoofdzetel in het Amerikaanse Streetsboro (Ohio), is wereldmarktleider in het ontwerpen en bouwen van flexibele verpakkingsoplossingen.

Essentieel in het gamma zijn de authentieke Autobag®-verpakkingsmachines en de voorgeopende plastic zakken. Automated Packaging Systems produceert als enige Autobag® zakken-op-rol, speciale SidePouch™- zakken en AirPouch™-luchtkussens. Een breed gamma filmmaterialen, gaande van standaard polyethyleen en polypropyleen tot nylon en complexe gecoëxtrudeerde materialen, zijn verkrijgbaar in diverse formaten en voor uiteenlopende zakfuncties.

Automated Packaging Systems heeft vijf productiecentra en verkoops-, service- en distributiekantoren in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en Azië. Wereldwijd gebruiken meer dan 30.000 klanten de systemen van Automated Packaging Systems voor hun verpakkingstoepassingen. Op kwaliteit en service worden dan ook nooit toegevingen gedaan.

Het System Advantage™ Programma brengt machines, materialen en service samen tot totaaloplossingen voor geoptimaliseerde verpakkingsprestaties aan een gereduceerde kost. De BeNeLux-organisatie van Automated Packaging Systems Europe is gevestigd in Zaventem, België.

Aanbevolen bedrijven voor Verpakking

.C-CTU-275949445