DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Automated Packaging Systems zoekt technisch talent in Nederland

  • 11/05/2017, Zaventem

  • Het gaat goed met Automated Packaging Systems. De specialist in flexibele verpakkingsoplossingen groeit. Om die groei te bestendigen, zoekt men een nieuwe technisch medewerker voor de buitendienst op de Nederlandse markt.

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Wie gemotiveerd is, vertrouwd met elektronica, pneumatica en mechanica, en bij voorkeur al een eerste werkervaring kan voorleggen, is welkom in het team van APS.

Essentieel in het gamma zijn industriële Autobag®-verpakkingsmachines, systemen om kleine producten in plastic zakjes te verpakken en voorgeopende plastic zakken. Automated Packaging Systems produceert als enige Autobag® zakken-op-rol, speciale SidePouchTM- zakken en AirPouchTM-luchtkussens. In de AirPouchTM-afdeling gaat het om het plaatsen en onderhouden van machines om plastic materialen met lucht te vullen.

De technicus die APS zoekt voor de Nederlandse markt, kan rekenen op de nodige interne opleidingen. Storingen lokaliseren, preventief of correctief onderhoud uitvoeren, interventies opvolgen, technische assistentie verlenen aan productie- en exploitatieteams op de werkvloer bij de klant, ... Het is maar een greep uit het gevarieerd takenpakket dat deze functie inhoudt.

Over Automated Packaging Systems:

In 2012 bestond Automated Packaging Systems 50 jaar. De onderneming, met hoofdzetel in het Amerikaanse Streetsboro (Ohio), is wereldmarktleider in het ontwerpen en bouwen van flexibele verpakkingsoplossingen. Automated Packaging Systems heeft vijf productiecentra en verkoops-, service- en distributiekantoren in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en Azië. Wereldwijd gebruiken meer dan 30.000 klanten de systemen
van Automated Packaging Systems voor hun verpakkingstoepassingen. Op kwaliteit en service worden dan ook nooit toegevingen gedaan. Het System AdvantageTM Programma brengt machines, materialen en service samen
tot totaaloplossingen voor geoptimaliseerde verpakkingsprestaties aan een gereduceerde kost.
De BeNeLux-organisatie van Automated Packaging Systems Europe is gevestigd in Zaventem, België.

 

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Leuvensesteenweg 542 C2-4
1930  Zaventem
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)