Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Deze machines kunnen onder meer T.H.T. datum en andere variabele data rechtstreeks op uw verpakkingsmateriaal printen. De APP printers zijn verkrijgbaar in vier verschillende modellen en zijn bijzonder geschikt voor de food, farma en cosmetica industrie.

De APP modellen zijn voor verschillende doeleinden inzetbaar:
De APP 312 en de APP 315 zijn geschikt voor intermitterende print-op-verpakking applicaties, waarbij een beweegbare printkop op de verpakking print. De APP 325 biedt een prestatie op hoog niveau voor continue verpakkingslijnen. Het vierde model, de APP 832, is de perfecte oplossing voor verpakkingsmachines werkend op extreme hoge snelheid.

Alle APP printers bieden topkwaliteit gecombineerd met hoge technische specificaties. Ze staan garant voor efficiency en flexibiliteit van de productielijn. Tegelijkertijd verlagen ze de investerings- en gebruikskosten gedurende de volledige levensduur: door hun lange service prestaties, hoge print- capaciteit en foliebesparende functies. Deze laatste functie zorgt voor aanzienlijke besparingen in het verbruik van de printfolie.

De food industrie kan bij uitstek van de nieuwe print-op-verpakking machines van Avery Dennison profiteren: door belangrijke informatie, als t.h.t. datum en ingrediënten, direct en onlosmakelijk op de verpakking te printen, garanderen deze nieuwe printers duidelijkheid en garantie voor de consument.

Thermo transfer printers APP genereren scherpe en uitstekende print resultaten zonder in te boeten op snelheid of prestatie – op diverse materialen als polyethyleen, polypropyleen, papier en Tyvek®.

Alle APP printmodules worden door de APP Controller aangestuurd, welke het systeem beheert middels een LCD touch screen met een gebruiksvriendelijke en eenvoudig menu structuur.