Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Cornick vervangt James L. Martin die na 40 jaar bij PSD met pensioen gaat.

"Zijn achtergrond en bewezen leiderscapaciteiten maken van Bob een bijzonder geschikte persoon om deze belangrijke, wereldwijde afdeling van de Retail Information Services-groep te besturen", aldus Terry Hemmelgarn, vicevoorzitter van de groep. "In zijn nieuwe rol zal Bob voortbouwen op de bestaande sterke fundamenten van PSD en zo de wereldwijde groei, marktpenetratie en productinnovatie naar een hoger niveau brengen."

Met de merken Monarch® en Avery Dennison biedt PSD een uitgebreid assortiment van printers en aanbrengsystemen. Zowel krachtige benchtop-apparaten als kosteneffectieve desktopoplossingen en speciale printers kunnen elk type etiket of label produceren voor toepassingen bij retailtoeleveranciers.

"Ik ben verheugd om deze leidinggevende rol bij de Printer Systems Division op mij te kunnen nemen", zegt Cornick. "Onder de uitmuntende leiding van Jim Martin heeft het ervaren team een succesvolle business opgebouwd met een sterke waardepropositie voor retailtoeleveranciers. De Monarch®- en Avery Dennison-producten die door PSD worden ontworpen en geproduceerd, vinden enorm veel aanhang bij de klanten. Ik kijk ernaar uit om vanaf deze sterke basis een stap verder te zetten met PSD."

Cornick begon in 2006 bij Avery Dennison als vicevoorzitter en algemeen manager van de RFID Division, waar hij verantwoordelijk was voor het strategisch bestuur en management. Onder leiding van Bob werd de RFID Division wereldwijd een van de belangrijkste ontwikkelaars en leveranciers van RFID-systemen. Voor Bob bij Avery Dennison kwam, bekleedde hij leidinggevende functies bij Zebra Technologies en Videojet Systems International. Sinds 15 juli heeft hij zijn nieuwe betrekking opgenomen. Omdat het pensioen van Jim Martin pas voor het einde van 2008 is gepland, kan het bedrijf ervan uitgaan dat de overgang van de leiding vlot zal verlopen.

Avery Dennison RFID blijft rapporteren aan Dean A. Scarborough, voorzitter en CEO. "We hebben een sterk en heel bekwaam managementteam bij Avery Dennison RFID. Dean gaat op zoek naar een opvolger in RFID. Intussen zal het managementteam zich blijven inspannen om de beste producten en services in de branche te leveren en om onze leidende positie te behouden door de klanten innovatieve en hoogkwalitatieve RFID-oplossingen te bieden", verzekert Cornick.