Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Dit modulaire en robuuste concept etiketteert met hoge snelheid, verwerkt brede etiketten en garandeert flexibele integratie - waardoor deze uiterst geschikt is voor inzetbaarheid bij veeleisende industriële applicaties.

Het meest bijzondere aan het nieuwe ALS 306 etiketteersysteem is het modulaire concept: de afwikkelmodule voor de etikettenrol kan in verschillende posities op het frame gemonteerd worden en de onafhankelijke opwikkel module en dispenser module kunnen eenvoudig van het frame worden losgekoppeld.

Daarnaast zorgt het modulaire concept ervoor dat de ALS 306 flexibel inzetbaar is bij de integratie in een produktielijn. De machine kan zowel horizontaal als ook verticaal worden geplaatst - afhankelijk van de applicatie en behoeften van de klant. Alle standaard en bijzondere etiketteer toepassingen, zoals boven, zijkant en onderzijde etikettering, kunnen perfect worden uitgevoerd door dit nieuwe systeem.

Daar alle modules eenvoudig uitwisselbaar zijn, kan service en onderhoud zeer snel en zonder extra moeite worden uitgevoerd. Naast de conventionele service methode - verwijderen van de achterzijde van het frame - kunnen de dispenser module (AUM) en opwikkel module (PUR) eenvoudig uit en in frame worden geplaatst. Dit resulteert in aanzienlijke vermindering van stilstand tijden voor de klant.

Snelheid en andere voordelen
Het nieuw geïntroduceerde push-pull etikettenbaan transportsysteem garandeert constante hoge baanspanning die aanbrengcapaciteit op hoge snelheid, inclusief nauwkeurige plaatsing van het etiket op het produkt, mogelijk maakt!

De ALS 306 kan etiketteersnelheden aan tot 60 meter per minuut. Etiketten tot 156 mm breed kunnen probleemloos verwerkt worden.

Hoge connectiviteit
De ALS 306 biedt een aanzienlijk aantal interfaces voor de uitwisseling van data en status signalen,  welke duidelijk aan de achterzijde van de machine geplaatst zijn. De standaard interfaces omvatten o.a. een seriële poort, ethernet, compact flash card slot en USB aansluiting.

Veeleisend en decoratief
Al deze voordelen kenmerken de inzetbaarheid wat betreft het applicatie gebied van de ALS 306: veeleisende produktielijnen. Voorbeelden hiervan zijn industrieën als voedingsmiddelen, farmaceutica, huishoudelijke, drank en health & body.

Kortom: de ALS 306 is ontworpen om te voldoen aan de capaciteit- en kwaliteitseisen van fabrikanten met 24/7 produktielijnen. Daarnaast zal de extra tandem functionaliteit zorgen voor significante vermindering van produktie onderbrekingen; dit door vereenvoudiging bij verwisselen van etikettenrollen!

De nieuwe ALS 306 is nu beschikbaar. Een ander model uit deze serie modulaire etiketteersystemen, de ALS 309 - voor 9" (228mm) brede etiketten - zal snel volgen.

Over Avery Dennison
Avery Dennison Printer Systems Division biedt u uitvoerige oplossingen voor produkt etikettering. Van hardware als printers, print & apply systemen, mobiele print oplossingen en etiketteermachines via software naar thermal transfer folie en etiketten; kortom alles wat uw produkten van informatie moet voorzien.  Hiertoe behoren tevens technische service ter plekke en adviezen als ook applicatie engineering en implementatie ondersteuning voor de klant.

Na de acquisitie van Paxar, werken meer dan 30.000 personen in 51 landen wereldwijd voor Avery Dennison. Het aanbod van Paxar is nu deel van het assortiment van Avery Dennison: de gehele etiketteringtechnologie, van mobiele en desktop printers via handscanners en software naar consumables. RFID printers en RFID integratie zijn van zeer hoge betekenis. Het produkt aanbod past perfect in Avery Dennison's assortiment.