Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Bizerba

Solution provider op het gebied van wegen, informatie, communicatie en food service technologie.

Enschede, Overijssel, Nederland

Over Bizerba

Bizerba biedt klanten in de branches ambachtelijke industrie, handel, industrie en logistiek een wereldwijd unieke oplossingenportfolio van hardware en software rondom de centrale grootheid "gewicht". Dit aanbod omvat producten en oplossingen voor de activiteiten snijden, verwerken, wegen, kasseren, controleren, orderpicken en beprijzen. Uitgebreide dienstverlening voor en advisering over services, etiketten en verbruiksmaterialen ronden het scala aan oplossingen af.

Sinds 1866 is Bizerba toonaangevend bij de technologische ontwikkeling op het gebied van weegtechnologie en wij zijn tegenwoordig in 120 landen vertegenwoordigd. De clientèle varieert van wereldwijde handels- industrieondernemingen en detailhandel tot ambachtelijke bakkerijen en slagerijen. Hoofdzetel van de ondernemingsgroep, die al vijf generaties lang familiebezit is en wereldwijd rond de 3.900 werknemers heeft, is Balingen in Baden-Würtemberg. Verdere productielocaties bevinden zich in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Spanje, China en de Verenigde Staten. Bovendien onderhoudt Bizerba een wereldwijd netwerk van verkoop en servicevestigingen.

Beschikbare documenten

.C_PDT_CAT-CTU-4314694044-275949690