DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Boplan Nederland

(Boplan BVBA)

Ontwerpt, ontwikkelt en produceert duurzame, uiterst efficiënte val- en stootbeveiligingen voor veeleisende omgevingen.


Informatie en/of prijsopgave aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over Boplan Nederland

Boplan ontwerpt, ontwikkelt en produceert duurzame, uiterst efficiënte val- en stootbeveiligingen voor veeleisende omgevingen. Centraal hierbij staat de bescherming van mensen, voertuigen, gebouwen en infra structuur. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige, zeer hoog performante kunststoffen, waarbij de eigenschappen van traditionele grondstoffen in het niets verzinken.

Boplan modulaire systemen zijn de meest innovatieve op de markt en beveiligen wereldwijd nu reeds bedrijfshallen, warehouses, productie hallen, luchthavens, ... tot en met boorplatformen en (petro)chemische sites. Voor elke specifieke toepassing hebben we een oplossing in huis.

Door onze passie voor kwaliteit en zin voor innovatie zijn we geëvolueerd tot één van meest leidinggevende bedrijven in de sector. Alle producten en systemen worden in België vervaardigd en vooraf aan de strengste normen onderworpen. BOPLAN heeft klanten wereldwijd & is o.a. vertegenwoordigd in Frankrijk, Duitsland, Nederland & de Verenigde Staten.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Carel Vosmaedreef 2
5051  GN Coirle
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

.C-CTA-275949651