Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Flexi-heffer voor handling staalstukken

Flexi-heffer voor handling staalstukken (BPL Flexi-heffer)

Product van het bedrijf BPL - Brubek

Flexi-heffer voor handling staalstukken (BPL Flexi-heffer)

Product van het bedrijf BPL - Brubek

Pneumatische balancer voor het eenvoudig oppakken, verplaatsen en afleggen van staalstukken.

De pneumatische BPL Flexi-heffer voor het handlen van staalstukken met een eenvoudige en gebruikersvriendelijke bediening. Optioneel uitgevoerd met de unieke BPL Ergobediening, welke het voor de bediener mogelijk maakt de dozen op lage en hoge posities op te pakken / neer te zetten zonder extreme lichaamshoudingen.

Het werkgebied is door een standaard radiusbereik van 3 meter voor vrijwel iedere werkplek ruim voldoende. Een 4 of zelfs 5 meter versie zijn optioneel te verkiezen.

Dit handlingsysteem voor staalstukken is naast de staande kolomuitvoering ook hangend of als XY-railsysteem (hangend en verrijdbaar) leverbaar met vergelijkbare functionaliteit en mogelijkheden.

Naast meerdere standaard ingebouwde beveiligingen, zijn er op uw verzoek ook aanvullende mogelijk. Opname van de producten kan bijvoorbeeld magnetisch zijn.

Productgewichten variëren standaard van ongeveer 20 tot 220 kg.

Bedrijfsgegevens BPL - Brubek

BPL - Brubek

BPL is ontwerper én fabrikant van balancers voor het opnemen, heffen, kantelen en verplaatsen van uw producten, gemakkelijk en gewichtloos.

Haelen ,Nederland

.P-CTU-275949392