DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Brady

(Brady Benelux)

Producent van hoogwaardige etiketten, labels tot software en labelprinters.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over Brady

Brady Corporation, opgericht in 1914, staat reeds lang bekend om baanbrekende oplossingen voor bedrijven overal ter wereld. De producten en diensten van Brady, van hoogwaardige etiketten, labels, software en labelprinters verschaffen de klanten grotere veiligheid en beveiliging, productiviteit en prestaties.

Brady vervaardigt duizenden verschillende soorten labels voor identificatie, veiligheid en speciale toepassingen op het gebied van elektronica, elektriciteit, telecommunicatie, computers, vervoer, bouw, opslag en andere industrieën voor honderdduizenden klanten overal ter wereld.

Nu meer dan ooit vertrouwen bedrijven die naar de hoogste kwaliteit, veiligheid, productiviteit en efficiëntie streven op Brady - de op het gebied van complete oplossingen voor identificatie.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 244
3300 AE  Dordrecht
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)
Persberichten van Brady

Vloermarkering met een streepje voor

31/01/2011, Zele - Duurzame veiligheid op de werkvloer met ToughStripe™ van Brady.

Brady toont volledig gamma voor installateurs op de Elektro Vakbeurs Hardenberg

24/11/2010, Zele - De evenementenhal van Hardenberg ontvangt op 7, 8 en 9 december as. ruim 240 exposanten voor de Elektro Vakbeurs. Brady is één van die exposanten, met een ruim assortiment toonaangevende oplossingen voor elektrische toepassingen.

Speciale actie op Macropak: BMP™21 labelprinter over de toonbank bij Brady

22/09/2010, Zele - Brady komt met een tweede primeur op Macropak. Voor de allereerste keer wordt een labelprinter ter plaatse, op de stand verkocht. Niet bestellen om later te leveren, neen. Gewoon pinnen en meenemen!

Producten van Brady

.C-CTA-275949741