DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Brady lanceert continue warmtekrimpkousen

  • 27/06/2008, Zele

  • De nieuwe continue warmtekrimpkousen van Brady zijn ideaal voor de identificatie van kabels, buizen en andere uitrustingen omwille van hun optimale combinatie van helderheid en duurzaamheid.
  • Bedrijf: Brady Benelux

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again
Dé troef is echter de continuïteit van het product; de krimpkousen kunnen m.a.w. op de exact vereiste lengte worden gesneden. Snel, zonder afval en flexibel!

De continue warmtekrimpkousen kunnen worden bedrukt op de Brady BP-PR Plus-printers en worden op de exact vereiste lengte gesneden door middel van de nieuwe BP-PR Plus perforatiesnijder. De krimpkousen zijn beschikbaar in wit en geel, op rollen van 20 meter, met keuze uit twee verschillende materialen: een versie uit halogeenvrij vlamvertragend polyolefine en een versie uit vlamvertragend polyolefine. Beide voldoen aan de RoHS-richtlijnen.

Snel
Dankzij de BP-PR Plus printer kunnen continue warmtekrimpkousen in amper enkele seconden geprint worden. De gebruiker kan een printsnelheid selecteren variërend van 50,8 mm per seconde tot 254 mm per seconde.

Geen afval
Continu betekent dat elke millimeter van het materiaal wordt benut, zonder enig afval. Wie kiest voor de continue warmtekrimpkousen maakt dan ook een bijzonder economische keuze.

Flexibel
Dankzij het continue formaat van de krimpkous kan de perforatie exact op de vereiste lengte worden ingesteld. Dat betekent dus ook geen tijdverlies meer met het aanpassen van de krimpkous in de printer om zeker te zijn van de juiste lengte.
Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 244
3300 AE  Dordrecht
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)