DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Brady op Macropak: IP-printer in de spotlights!

  • 01/09/2008, Zele

  • Van 30 september tot en met 3 oktober as. neemt Brady in de Jaarbeurs van Utrecht deel aan Macropak. De specialist in identificatieoplossingen en veiligheidssignalisatie plaatst er één van haar nieuwste printers in de schijnwerpers: de IP-printer.
  • Bedrijf: Brady Benelux

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Kwaliteitslabels printen
Voor slim en gebruiksvriendelijk printen is de lichte en compacte IP-printer van Brady de oplossing. Het is de eerste thermische transfertprinter voor industriële toepassingen op basis van smart-celltechnologie.  Dankzij deze technologie worden materiaal, printlint en software automatisch op elkaar afgestemd. Bovendien is de IP-printer de eerste thermische transfertprinter die men niet moet kalibreren en die alle informatie over snelheid, temperatuur en lay-out van het materiaal automatisch naar de software stuurt. De IP-printer drukt af in 300 of 600 dpi en beschikt standaard over USB-, seriële en 10/100 Ethernetaansluiting.

Verder toont Brady nog een aantal oplossingen voor een doeltreffende logistieke en magazijnidentificatie, zone-afbakening en veiligheidssignalisatie.

Extra aandacht krijgt ook BP Precision Plus, een professionele printer voor productidentificatie en traceerbaarheid in sectoren als elektronica, elektrotechniek, telecom en labo. Een accurate printregistratie en probleemloze frequente materiaalwissels behoren tot de belangrijkste troeven.

Brady toont tevens MinimarkTM, de industriële 100 mm monochrome printer voor snel afdrukken op die-cut en continue labels. Een voordelig en compact toestel dat gemakkelijk kan aangesloten worden op de PC.

MinimarkTM wedstrijd
Bezoekers die zich op de Brady-stand registreren, worden meteen uitgenodigd deel te nemen aan de wedstrijd. Gewoon even een kleurrijke pen kiezen uit de trommel en op het aangehechte label kijken welke prijs in de wacht werd gesleept. Alle deelnemers komen na de beurs nog in aanmerking voor de hoofdprijs, een MinimarkTM printer!

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 244
3300 AE  Dordrecht
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)