Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Kwaliteitslabels printen
Voor slim en gebruiksvriendelijk printen is de lichte en compacte IP-printer van Brady de oplossing. Het is de eerste thermische transfertprinter voor industriële toepassingen op basis van smart-celltechnologie.  Dankzij deze technologie worden materiaal, printlint en software automatisch op elkaar afgestemd. Bovendien is de IP-printer de eerste thermische transfertprinter die men niet moet kalibreren en die alle informatie over snelheid, temperatuur en lay-out van het materiaal automatisch naar de software stuurt. De IP-printer drukt af in 300 of 600 dpi en beschikt standaard over USB-, seriële en 10/100 Ethernetaansluiting.

Verder toont Brady nog een aantal oplossingen voor een doeltreffende logistieke en magazijnidentificatie, zone-afbakening en veiligheidssignalisatie.

Extra aandacht krijgt ook BP Precision Plus, een professionele printer voor productidentificatie en traceerbaarheid in sectoren als elektronica, elektrotechniek, telecom en labo. Een accurate printregistratie en probleemloze frequente materiaalwissels behoren tot de belangrijkste troeven.

Brady toont tevens MinimarkTM, de industriële 100 mm monochrome printer voor snel afdrukken op die-cut en continue labels. Een voordelig en compact toestel dat gemakkelijk kan aangesloten worden op de PC.

MinimarkTM wedstrijd
Bezoekers die zich op de Brady-stand registreren, worden meteen uitgenodigd deel te nemen aan de wedstrijd. Gewoon even een kleurrijke pen kiezen uit de trommel en op het aangehechte label kijken welke prijs in de wacht werd gesleept. Alle deelnemers komen na de beurs nog in aanmerking voor de hoofdprijs, een MinimarkTM printer!