DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Brady kijkt terug op geslaagde deelname aan Logistica 2009:
Firma Broekman wint een Minimark

  • 22/12/2009, Zele

  • De bezoekers van de Brady-stand op de voorbije Logistica, vakbeurs voor goederenstroombeheersing, namen massaal deel aan de beurswedstrijd van de identificatie- en signalisatiespecialist.
  • Bedrijf: Brady Benelux

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

De bezoekers van de Brady-stand op de voorbije Logistica, vakbeurs voor goederenstroombeheersing, namen massaal deel aan de beurswedstrijd van de identificatie- en signalisatiespecialist. De hoofdprijs, een gloednieuwe Minimark industriële labelprinter, werd in de wacht gesleept door Broekman Group, shipping en logistics provider.

Onlangs trok Christof Van Driessche van Brady naar Born om de Minimark-printer te overhandigen aan Frank Douven van Broekman Group.

De printer zal meteen worden ingezet bij een aantal magazijntoepassingen, zoals ondermeer het maken van vaklocatielabels. Daarnaast zal Broekman de Minimark ook gebruiken voor het afdrukken van pictogrammen en voor algemene ID-doeleinden.

De industriële labelprinter MiniMark is een snel en veelzijdig systeem voor het aanmaken van pictogrammen en labels van topkwaliteit. Het toestel is dan ook een belangrijke aanwinst in de realisatie van een veilige werkvloer.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 244
3300 AE  Dordrecht
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)