Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De bezoekers van de Brady-stand op de voorbije Logistica, vakbeurs voor goederenstroombeheersing, namen massaal deel aan de beurswedstrijd van de identificatie- en signalisatiespecialist. De hoofdprijs, een gloednieuwe Minimark industriële labelprinter, werd in de wacht gesleept door Broekman Group, shipping en logistics provider.

Onlangs trok Christof Van Driessche van Brady naar Born om de Minimark-printer te overhandigen aan Frank Douven van Broekman Group.

De printer zal meteen worden ingezet bij een aantal magazijntoepassingen, zoals ondermeer het maken van vaklocatielabels. Daarnaast zal Broekman de Minimark ook gebruiken voor het afdrukken van pictogrammen en voor algemene ID-doeleinden.

De industriële labelprinter MiniMark is een snel en veelzijdig systeem voor het aanmaken van pictogrammen en labels van topkwaliteit. Het toestel is dan ook een belangrijke aanwinst in de realisatie van een veilige werkvloer.