DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Draadcodering in veeleisende omgevingen: Een opdracht voor de B-508 Nomex® tag van Brady

  • 24/11/2008, Zele

  • Brady, specialist in complete identificatieoplossingen, biedt ook tal van producten gericht op gebruik in veeleisende omstandigheden.
  • Bedrijf: Brady Benelux

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Aan dat gamma worden nu de nieuwe B-508 Nomex® tags toegevoegd, speciaal ontwikkeld voor een doeltreffende paneelidentificatie en draad- en kabelcodering.

De B-508 Nomex® tag is een bedrukbaar materiaal, uitstekend bestand tegen de effecten van hitte, vloeistoffen, smeer- en oplosmiddelen. Bovendien is de tag, ondanks zijn uiterst lage gewicht, erg slijtvast. Betrouwbare en gebruiksvriendelijke tags dus met een duurzame kwaliteitsafdruk. Voor toepassing in sectoren als de ruimtevaartindustrie, defensie en openbaar vervoer voldoet het materiaal B-508 aan belangrijke industriële specificaties als SAE-AS-81531, ASTM E162 en ASTM E662, en is het RoHs-conform.

De tag is beschikbaar in wit, geel en groen, waarbij de uitvoeringen in groen voldoen aan de bekabelingsstandaard voor telecommunicatienetwerken van commerciële gebouwen.

In tegenstelling tot de Brady BT-508 tag is deze nieuwe B-508 Nomex® niet alleen compatibel met dot-matrixprinters, maar daarnaast ook met THT-printers.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 244
3300 AE  Dordrecht
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)