Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Tijdens de drukbezochte vakbeurs voor de elektrotechniek worden alle denkbare elektrotechnische componenten verzameld op een uniek netwerkevenement. Identificatie- en signalisatiespecialist Brady is één van die exposanten, met een ruim assortiment toonaangevende oplossingen voor elektrische toepassingen.

Geïnteresseerd in flexibele oplossingen voor de identificatie van elektrische componenten? Ontdek de draad- en kabelproducten én de labelprinters van Brady in hal 2, stand 234. 

Identificatie van elektrische componenten: veilig en tijdbesparend.

Niet-gemarkeerde draden, kabels of andere elektrische componenten op panelen of in kasten kunnen de veiligheid op de werkvloer ernstig in gevaar brengen. Bovendien zullen panelenbouwers, installateurs en technici volmondig bevestigen dat het ontbreken van een professionele identificatie bijna altijd uitmondt in kostbaar tijdverlies. Voor een duidelijke identificatie van uw installatie biedt Brady een resem kwaliteitsoplossingen.

Op de Elektro Vakbeurs Hardenberg toont Brady oplossingen voor het markeren van aansluitklemmen, al dan niet modulaire componenten, connectoren en drukknoppen. Algemene markeringen zoals markeerplaten, paneelopschriften en -behuizingen, zelflaminerende labels, waarschuwings- en CE-markeringlabels behoren eveneens tot het installatiegamma. Labels, krimpkousen en tags zijn er in tal van formaten en materialen, ideaal voor draad- en kabelmarkering. EPREP vervolledigt het aanbod, innovatieve labels en vervangt daarmee gegraveerde en grafische plaatjes.

BMPTM21 en BMPTM71: thermische transferprinters voor kwalitatieve labels.