DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Industriële etiketteersoftware (Brady Markware)

Industriële etiketteersoftware Brady Markware
  • Markware industrial labelling software is het onmisbare instrument bij de Brady thermotransfer printers.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over het product Industriële etiketteersoftware

EEN INTELLIGENTE SOFTWARE DIE HET WERK VOOR U DOET

Markware is een combinatie van kracht en veelzijdigheid. Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, uw industriële signalisatie eindelijk in haar ware dimensie, in eigen huis, in kleur en snel. Compatibel met Windows 95,98, NT4, Windows 2000 and XP**, Markware industrial labelling software is het onmisbare instrument bij de Brady thermotransfer printers. Importeren van afbeeldingen en logo's in kleur, koppelingen met databases, eenvoudige controle over de diverse op maat gemaakte sjablonen voor alle verschillende afdelingen in uw bedrijf, symbolen uitsnijden…

Markware geeft een nieuwe dimensie aan uw veiligheidssignalisatie met de mogelijkheid om tot 60 cm hoog en in meerdere kleuren te printen met de Powermark. Een stap dichter bij de betere signalisatie.

Markware heeft zijn mogelijkheden en toepassingen uitgebreid en wordt hiermee een onmisbare identificatiesoftware: Markware, de nieuwe generatie!
Nieuwe uitbreidingen en grafische mogelijkheden, opdat uw signalisatieontwerp eindelijk de impact krijgt die het verdient.

Aanpasbaar aan de specifieke Europese normen, verbeterd bestandsbeheer, toepasbaar in iedere bedrijfssector, meer dan 700 genormaliseerde pictogrammen, gebruiksklare sjablonen...

Markware is de onmisbare software om uw belangrijke tekstboodschappen en aanwijzingen duidelijk over te brengen. Een algemene en complete oplossing zonder creatieve noch technische beperkingen. De ultieme stap naar efficiëntie!

Producten gerelateerd aan Industriële etiketteersoftware
Andere producten van het bedrijf

.P-CTA-275949725