Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Industriële thermal transfer printer

Industriële thermal transfer printer (Brady 200MVP & 300MVP)

Product van het bedrijf Brady

Industriële thermal transfer printer (Brady 200MVP & 300MVP)

Product van het bedrijf Brady

Stabiel printmechanisme, snelle doorvoer–32 bit RISC microprocessor, 4 MB standaard RAM geheugen, parallelle en seriële poort.

De MVP Printerserie is een industriële thermal transfer printer. Deze zijn beschikbaar in 203 en 300 dpi, de MVP printers zijn eenvoudig om mee te werken en hebben verschillende kenmerken zoals : in kleur-gecodeerde bedieningstoetsen en een LCD scherm.

De duurzame cat aluminium behuizing geeft een stevig platform voor het printen in omgevingen die een etikettenproductie eisen van 12 uur/dag, 5 dagen/week. Vooruitstrevende firmware garandeert u zelfs een accurate bedrukking op labels met een grootte van 3.175 mm.

De 200 MVP en 300 MVP printer kunnen voor verschillende toepassingen worden ingezet en maken gebruik van een breed gamma materialen, van papier en vinyl tot polyester en polyimide.

Stabiel printmechanisme, snelle doorvoer - 32 bit RISC microprocessor, 4 MB standaard RAM geheugen, parallelle en seriële poort.

Bedrijfsgegevens Brady

Brady

Brady

Producent van hoogwaardige etiketten, labels tot software en labelprinters.

Dordrecht, Nederland

.P-CTA-275949741-275949742