Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

In een eerder bericht werd al melding gemaakt van de gloednieuwe ontwikkeling voor duurzame vloermarkering die Brady op Macropak in première voorstelt. Vandaag komt de identificatie- en signalisatiespecialist met een tweede primeur. Voor de allereerste keer wordt een labelprinter ter plaatse, op de stand verkocht. Niet bestellen om later te leveren, neen. Gewoon pinnen en meenemen!

In promotie

De BMPTM21 draagbare labelprinter is het ideale instapmodel voor wie op zoek is naar een thermische transfertprinter van duidelijk leesbare en traceerbare labels met sterke hechting, goed voor betrouwbare applicaties gedurende jaren. Met een resolutie van 203 dpi is de bedrukking extra scherp, een troef bij het printen van ondermeer barcodes. Bovendien bevat de BMPTM21 zo'n 80 verschillende identificatiesymbolen.

De omschrijving ‘instapmodel' doet in geen enkel opzicht af aan de kwaliteit van het professionele toestel, dat o.a. compatibel is met zelflaminerend materiaal en materiaal voor buitengebruik. De term verwijst wel naar de aantrekkelijke prijs. Bezoekers op Macropak kunnen op dat vlak trouwens gouden zaakjes doen. Wie op de Brady-stand een BMPTM21 koopt, betaalt daarvoor de speciale actieprijs van 85 euro, excl. BTW, en krijgt er nog één tape gratis bij. Geïnteresseerd? Kom dan zeker langs en haal uw bankkaart door de Brady-betaalautomaat. Kopers krijgen hun labelprinter onmiddellijk mee naar huis!

U vindt Brady van 5 t.e.m. 8 oktober as. in de Jaarbeurs van Utrecht op Macropak-stand 09.D018.