Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Op 21 januari 2010 wordt in het Nederlandse Ede voor de zesde maal het Jaarcongres voor Industriële Veiligheid georganiseerd, een congres gericht op preventie-adviseurs, veiligheidsfunctionarissen en kwaliteitsverantwoordelijken. Signalisatie- en identificatiespecialist Brady heeft deze keer niet alleen een stand op het event, maar geeft er ook een workshop.

Tom Bieseman, product expert bij Brady, zal het tijdens de interactieve workshop hebben over veilig en verantwoord werken met behulp van Lockout/Tagout. Hij toont aan dat het gecontroleerd uitschakelen van de energietoevoer tijdens onderhouds- en reparatiewerken aan industriële installaties een aantal belangrijke voordelen biedt. Zo zorgt deze werkwijze voor minder ongevallen en dus voor minder absenteïsme. Daarnaast wordt ook de downtime van machines aanzienlijk beperkt, met een hogere productiviteit als resultaat. De professionele Lockout/Tagout-oplossing van Brady zorgt er m.a.w. voor dat gebruikers in orde zijn met de wetgeving én dat onderhoudsmedewerkers hun job in alle veiligheid kunnen uitvoeren.

Het Congres voor Industriële Veiligheid vindt plaats in Congrescentrum De Reehorst in Ede. U vindt Brady terug op stand 19.