Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De IT-specialisten bij Brady werken momenteel aan een Markware Vista-pakket voor alle Europese talen. De lancering ervan is gepland voor het voorjaar van 2009. Toch kunnen Brady-klanten die reeds over Markware beschikken, nu al genieten van zowel een Vista-upgrade als van de reeds bestaande VS-versie van het Vista-pakket. Deze Amerikaanse versie omvat alle Europese graphics en toepassingen, maar is enkel beschikbaar in Engels, Frans, Spaans en Portugees.

Klanten die zijn overgeschakeld op het Vista-besturingssysteem en die hun huidige Markware-uitvoering willen upgraden, kunnen dat heel eenvoudig doen door te surfen naar de Engelse website van Brady Europe. Daar kunnen ze via de sectie downloads zowel de Markware 3.7 upgrade als de Markware Vista compatibele printerdrivers downloaden. Een minimale inspanning om daarna weer volop de talrijke mogelijkheden van de Markware-software bij het ontwerpen en maken van labels te benutten.