Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Voor die plaatsen waar pictogrammen moeten voldoen aan de wettelijke richtlijnen en waar toch de nodige elegantie gewenst is, breidt Brady haar pictogrammenassortiment uit met DeLuxe Signs.

Seattle
Eerste nieuw product binnen het gamma DeLuxe Signs zijn de Seattle-pictogrammen. De bedrukking bevindt zich onder een harde bovenlaag in PVC. Deze pictogrammen hebben een hoogglansafwerking en afgeronde hoeken. De 1 mm dikke laag is UV-bestendig en uitermate duurzaam. Een lichte constructie die dankzij de sterke lijmlaag, de gemakkelijk te verwijderen liner (drager) en de flexibiliteit van het materiaal eenvoudig te bevestigen is, ook op gebogen wanden.

De kwalitatief hoogwaardige afwerking en de stijlvolle, discrete look maken de Seattle-pictogrammen geschikt voor toepassing in elke ruimte.

Montana
Wie nog een stap verder wil gaan, kiest voor Montana. Deze DeLuxe-reeks pictogrammen worden aangeboden onder een bord in Plexi-glas van 4 mm dikte. Het geheel wordt eenvoudig gemonteerd met behulp van 4 fraaie bevestigingen in roestvast staal (inox). Net als de Seattle-pictogrammen is ook Montana UV-bestendig en duurzaam. Het prestigieuze design geeft een meerwaarde aan de signalisatie in elke stijlvolle omgeving.

Alle Seattle- en Montana-pictogrammen zijn per stuk verkrijgbaar. Tot het gamma behoren tal van tekens zoals ondermeer nooduitgang, brandblusser, toiletten, richtingspijlen en receptie.