DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Brady lanceert Codesoft™ 9: geavanceerde software voor alle labelprojecten

  • 07/05/2010, Zele

  • Identificatie- en signalisatiespecialist Brady stelt Codesoft™9 voor, de gloednieuwe ontwerp- en integratiesoftware voor de meest diverse labelprojecten in bedrijfsomgevingen.
  • Bedrijf: Brady Benelux

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Een krachtige oplossing voor toepassingen in het kader van onder andere databeheer, beheer van bedrijfseigendommen, voorraadniveaus of documenttracering.

CodesoftTM9 ondersteunt meer dan 2100 printers en is ideaal voor het printen van labels in bedrijven. In functie daarvan biedt het een aantal belangrijke troeven. Zo zorgt het ergonomische ontwerp voor een beter intuïtief gebruik. Labels en gegevens zijn zichtbaar op hetzelfde scherm, gebruikers zien een dynamisch overzicht van alle labelwijzigingen.

Dankzij wizards voor databasekoppelingen, opzoekingen in tabellen, formules, barcodes, afbeeldingen, documenten en sjablonen, worden labels eens zo snel opgemaakt. Bovendien kunnen met een hulpprogramma labels met het labelafdrukvoorbeeld worden vergeleken voor validatie van het ontwerp of voor de productie.

Andere eigenschappen:

  • SQL Query Builder;
  • .NET-wrapper of Active X voor integratie op maat;
  • UNICODE voor meertalige ondersteuning;
  • 1 jaar Service Management Agreement inclusief;
  • compatibel met Windows®7, Windows®2008 Server, Windows®VistaTM, Windows®XP en Windows®2003 Server, Network of Terminal Server.

CodesoftTM9 is cross-compatibel met Label Archive voor een volledig beveiligd versiebeheer en herafdrukfunctie voor auditconformiteit, met Sentinel voor integratie met ERP-systemen, met Tracksoft voor traceerbaarheid van levensmiddelen en de afdruk van daarmee conforme labels en met Ideam voor gegevensverzameling via mobiele apparaten en het afdrukken van labels via vaste of mobiele printer.
 

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 244
3300 AE  Dordrecht
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)