Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Identificatie- en signalisatiespecialist Brady brengt een nieuwe draagbare labelprinter op de markt. De BMPTM21 werd speciaal ontwikkeld voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen. De thermische transfertprinter maakt duidelijk leesbare labels met sterke hechting, goed voor een betrouwbare toepassing gedurende jaren. De BMPTM21 wordt weliswaar aangeboden aan de prijs van een instapmodel, maar beschikt over de troeven van een professionele labelprinter zoals compatibiliteit met zelflaminerend materiaal en materiaal voor buitengebruik.

De printer

Het duurzame Brady-ontwerp van de BMPTM21 maakt hem uitermate geschikt voor gebruik in tele- en datacom, de elektrische en algemene industrie. Zo werden de cartridgecontactpunten versterkt en werd een beschermende 'bumper' in het toestel geïntegreerd.

Een groot LCD-scherm voor 3 regels tekst of 1 regel pictogrammen verhoogt de gebruiksvriendelijkheid. Daarvoor zorgen ook de magneet en polsband bij bediening met één hand, een snijmechanisme aan beide zijden van het toestel dat het label vasthoudt tot het er manueel wordt uitgenomen en de optionele, op de printer te bevestigen zaklamp voor gebruik in donkere ruimtes. Extra functies kunnen worden geactiveerd door één druk op de functietoets.

Met een resolutie van 203 dpi is de bedrukking extra scherp. Ook het gebruik van duidelijke letters  in meerdere groottes bevordert de leesbaarheid van de labels. De BMPTM21 is voorzien voor gebruik in 6 talen (Engels, Spaans, Duits, Frans, Portugees en Nederlands) en bevat 80 verschillende identificatiesymbolen (48 algemene, 19 elektrische en 13 datacom). In het interne geheugen kunnen labelbestanden worden opgeslagen in functie van herhaald gebruik.

De labels

De nieuwe printer is compatibel met verschillende labelmaterialen zoals wit en transparant polyester en nylonweefsel, maar ook duurzaam vinyl voor buitengebruik (B-580), Permasleeve-krimpkousen (B-342) en continu zelflaminerend materiaal (B-427 en B-461). Voor draadmarkering biedt dit laatste extra flexibiliteit; de gebruiker kan immers zelf de lengte van het label bepalen. Bij elke applicatie, bij extreme temperaturen en op gladde, gebogen, ruwe tot zeer ruwe oppervlakken; de labels blijven kleven en zijn duidelijk traceerbaar. Een greep uit de vele labeltoepassingen: draad- en kabelidentificatie, patchpanelen, aansluitklemmen, naam- en typeplaatjes, identificatie van gereedschap en apparatuur, kalibratielabels en veiligheidsidentificatie.

Meer productinformatie Labelprinter

Een compacte en veelzijdige draagbare printer gemaakt om het u gemakkelijk te maken.

De BMP51/53 Label Maker is een compacte en veelzijdige draagbare printer met Bluetooth® technologie om draadloos te printen. Wanneer u deze printer gebruikt in combinatie met de gratis Brady Mobile App en uw Android Smartphone, kunt u heel gemakkelijk labels ontwerpen en afdrukken.

Deze labelprinter - met of zonder QWERTY-toetsenbord - print met een resolutie van 300 dpi en kan professionele en duurzame labels afdrukken tot een breedte van 38,10 mm. Hij print probleemloos op continue tape en voorgestanste(die-cut) materialen; en dit aan een snelheid van 25,40 mm per seconde. Het ingebouwde snijmes, de eenvoudig te laden cartridges en de drie batterij-opties, maken deze printer tot een krachtige printer waarmee u gemakkelijk ter plaatste labels kan printen. Als u dit wenst, kunt u ook snel en eenvoudig connecteren met uw pc en een label ontwerpen met de LabelMark™ Labelingsoftware.

Bekijk product: Labelprinter