Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De nieuwe Brady-hangsloten met kunststof beugel zijn meer dan zomaar een reeks hangsloten in frisse kleurtjes. Dit veiligheidshangslot is ideaal voor elektrische toepassingen doordat de kunststof beugel een mogelijke elektrische stroom van beugel naar sleutel doeltreffend onderbreekt. Bovendien beschermt de gepatenteerde geïsoleerde sleutelkern gebruikers tegen schokken wanneer ze de sleutel in het slot steken.

Deze hangsloten met kunststof beugel worden toegevoegd aan het bestaande Brady-aanbod hangsloten met beugels in gehard staal.

Naast de niet-geleidende en vonkvrije behuizing hebben de nieuwe veiligheidshangsloten nog andere troeven.  Compact en licht en met hun geribbelde structuur bieden ze een betere grip voor een gemakkelijke handling. De sloten zijn bestand tegen extreme temperaturen, chemische stoffen en corrosie.

Elk hangslot wordt geleverd met één sleutel. Deze laatste is onverwijderbaar wanneer het slot open is. De sloten zijn standaard verkrijgbaar in "key different"-uitvoering (KD); in één pakket zitten 6 sloten in zwart, blauw, rood, oranje, groen en geel. De precisiecilinder met 6 stiften levert evenveel unieke sleutelvarianten op en zorgt dus voor een nog betere beveiliging tegen manipulatie. Andere sleutelsystemen en registratie zijn trouwens mogelijk.