Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Duidelijke signalisaties bewijzen dagelijks hun nut op de werkvloer. Ook een opvallende, betrouwbare vloermarkering is een essentieel onderdeel van het algemene veiligheidsplan, zowel in grote productiehallen als in kleinere ateliers. Identificatie- en signalisatiespecialist Brady is zich daar terdege van bewust en ontwikkelde ToughStripe™, dé oplossing voor duurzame vloermarkering.

Op de juiste weg

ToughStripe™ is een compleet gamma markeringen vervaardigd uit het nieuwe Brady-materiaal B-514 polyester. Met de ontwikkeling van ToughStripe™ gaf Brady gehoor aan frequente signalen uit de markt; er was wel degelijk nood aan producten voor duurzame vloermarkering.

ToughStripe™ -producten zijn ideaal voor het markeren van paden, gangen en opslaglocaties en tonen de juiste weg naar veiligheidsvoorzieningen en vluchtwegen. De markeringen zijn er in verschillende kleuren en afmetingen.

Een veilige en dus productieve werkplek

Dat een veilige werkplek de productiviteit bevordert, leidt geen twijfel. Met ToughStripe™ is alvast voldaan aan de voorwaarden voor een betrouwbare vloermarkering.
ToughStripe™ is eenvoudig aan te brengen door één persoon. Stevig polyester op een drager voorkomt dat de tape uitrekt of golft. Eerst de ondergrond gewoon even reinigen en de tape aanbrengen. Klaar!

ToughStripe™ is uiterst duurzaam. De markering komt niet los, scheurt niet en is bestand tegen krassen, zelfs bij frequent heftruckverkeer en bij schurende palletten. Daarvoor zorgt de dunne bovenlaag in sterk polyester en de agressieve kleefstof. En toch zijn de vloertekens, in geval van een gewijzigd vluchtplan bijvoorbeeld, eenvoudig weer te verwijderen. In één beweging, zonder lijmresten, vlekken of beschadiging van de vloer.

ToughStripe™ creëert een goede zichtbaarheid dankzij de bovenlaag in hoogglans. Het ultradunne materiaal voorkomt dat de tape gaat ‘bloeden'. Het gladde oppervlak is ongevoelig voor sporen en vlekken en is vlot schoon te maken.

Naast de continue tape, omvat het ToughStripe™ -assortiment ook diverse gestanste (die-cut) vormen. Er zijn strepen, punten, pijlen, voetafdrukken en rechthoektekens (L, T en +). Daarbij werden exclusieve strepen, punten en pijlen vooraf gespatieerd op transferband. Ideaal voor een vlotte plaatsing van rechte, gelijk gespatieerde lijnen.

ToughStripe™ is dé oplossing voor doeltreffende vloermarkering in magazijnen en distributiecentra, productiehallen en fabrieken, labo's en ziekenhuizen. Naast het markeren van paden, werkplaatsen met druk verkeer en laad- en loszones, is de nieuwe Brady-ontwikkeling ook essentieel op vlak van brandveiligheid.