Bramidan

Één van de grootste producenten van verticale balenpersen op de Europese markt.

Roelofarendsveen, Zuid-Holland, Nederland

Over Bramidan

Bramidan A/S, het moederbedrijf van het Nederlandse Bramidan NL, komt uit Denemarken en is een van de grootste producenten van verticale balenpersen op de Europese markt. Het bedrijf heeft al meer dan twintig jaar ervaring met de productie van balenpersen.

De uitgebreide ervaring wordt gebruikt om de volgende kwaliteitsdoelstellingen te realiseren: een zo lang mogelijke levensduur van het product, de grootst mogelijke bedrijfszekerheid en zo weinig mogelijk periodiek onderhoud.

Bramidan is een internationaal georiënteerd bedrijf dat klantenservice hoog in het vaandel heeft staan. Om dit waar te maken heeft zij in diverse landen een sterk internationaal verkoopnetwerk opgezet.

Zij brengt een uitgebreid assortiment van verticale balenpersen op de markt zodat er in vrijwel alle mogelijke behoeften kan worden voorzien. Alle producten zijn bovendien goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsvoorschriften.

Dankzij de permanente aandacht voor de kwaliteit en de veiligheid van het product is Bramidan een van de marktleiders op het gebied van verticale balenpersen geworden.

 

Nieuws in de schijnwerpers voor Bramidan

.C-CTU-275949652