Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Recycling Houder

Recycling Houder (Bramidan )

Product van het bedrijf Bramidan

Recycling Houder (Bramidan )

Product van het bedrijf Bramidan

Stalen statief voor het verzamelen van recyclebaar plastic.

Het statief is bedoeld voor het verzamelen en scheiden van verschillende soorten plastic afval zoals PE-wikkelfolie en krimpfolie. Het formaat is compact en het statief is te voorzien van wieltjes, zodat deze eenvoudig naar de afvalbron is te verplaatsen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal. Een roestvrijstalen uitvoering is eveneens leverbaar.

Het systeem zorgt ervoor dat uw kunststof op de juiste manier gescheiden en verzameld wordt. Uw (afval)handlingskosten dalen en tegelijkertijd spaart u afhaalkosten...wellicht kunt u het zelfs verkopen.

Het gebruik is zowel praktisch als eenvoudig. De speciale conische vorm zorgt ervoor dat u gemakkelijk 10-12 kg van uw plastic afval in één zak kunt verzamelen, voordat deze verwisseld dient te worden.

Als er grote hoeveelheden plastic vrijkomen in uw bedrijf, wellicht op verschillende lokaties, kunt u wellicht een aantal zakken opsparen. Met een balenpers kunt u deze eenvoudig ompersen tot een zeer compacte baal. Op deze manier perst u al het lucht uit de zakken, zodat u enkel gewicht vervoert en uw rendement optimaal is.

Bedrijfsgegevens Bramidan

Bramidan

Één van de grootste producenten van verticale balenpersen op de Europese markt.

Roelofarendsveen, Zuid-Holland, Nederland

.P-CTU-2709238772-5394824557