DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Recycling Houder (Bramidan)

  • Stalen statief voor het verzamelen van recyclebaar plastic.

Vraag een prijsopgave aan voor gerelateerde producten in deze rubrieken:

Gedetailleerde informatie over het product Recycling Houder

Het statief is bedoeld voor het verzamelen en scheiden van verschillende soorten plastic afval zoals PE-wikkelfolie en krimpfolie. Het formaat is compact en het statief is te voorzien van wieltjes, zodat deze eenvoudig naar de afvalbron is te verplaatsen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal. Een roestvrijstalen uitvoering is eveneens leverbaar.

Het systeem zorgt ervoor dat uw kunststof op de juiste manier gescheiden en verzameld wordt. Uw (afval)handlingskosten dalen en tegelijkertijd spaart u afhaalkosten...wellicht kunt u het zelfs verkopen.

Het gebruik is zowel praktisch als eenvoudig. De speciale conische vorm zorgt ervoor dat u gemakkelijk 10-12 kg van uw plastic afval in één zak kunt verzamelen, voordat deze verwisseld dient te worden.

Als er grote hoeveelheden plastic vrijkomen in uw bedrijf, wellicht op verschillende lokaties, kunt u wellicht een aantal zakken opsparen. Met een balenpers kunt u deze eenvoudig ompersen tot een zeer compacte baal. Op deze manier perst u al het lucht uit de zakken, zodat u enkel gewicht vervoert en uw rendement optimaal is.

Andere producten van het bedrijf

.P-CTU-2709238772