DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Brinkbox

(Brinkbox B.V.)

Gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van allerlei soorten en maten zeecontainers. Op verzoek kunnen wij de containers volledig naar wens aanpassen.Gedetailleerde informatie over Brinkbox

Brinkbox verkoopt, verhuurt en least opslag- en zeecontainers in alle soorten en maten. Onze containers worden ondermeer gebruikt door bouwbedrijven, voedingsmiddelenproducenten, agrariërs, verhuizers en particulieren.

Vanuit depots in Antwerpen, Rotterdam en Barneveld kunnen we binnen enkele dagen een container op iedere gewenste locatie afleveren. Daardoor blijven bovendien de transportkosten voor u beperkt.

Daarnaast bieden we binnen- en buitenopslagruimte aan op onze eigen terreinen. Onze containers zijn scherp geprijsd en zijn standaard van de hoogste kwaliteit. Maar waar we ons echt mee onderscheiden, is onze persoonlijke dienstverlening en het nakomen van afspraken. Kortom: we gaan met uw bezittingen om alsof ze van onszelf zijn.

Alle containers van Brinkbox kunt u zowel huren als kopen. Naast container verhuur en container verkoop biedt Brinkbox ook container lease aan. Vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden over de verhuur, verkoop en lease van de containers.

Container(s) huren, kopen of leasen? Brinkbox!

Telefoon
Tonen
Adres Laan 1933 6
6711 NZ  Ede
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Producten van Brinkbox

.C-CTU-275949523