DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Butti

(Butti s.r.l.)

Het bedrijf is al meer dan 35 jaar actief op het gebied van ontwerp en constructie van uitrustingen voor de industrie- en bouwsector.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over Butti

Het bedrijf heeft zich weten te profileren als leider op de markt vanwege haar uitgebreide ervaring met ontwerp en constructie en vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de producten.

De grote ervaring die zij in 35 jaar heeft verworven, in combinatie met de toewijding van de bestuurders en het meesterschap van hun productie, heeft ervoor gezorgd dat het merk Butti na verloop van tijd een befaamd merk in Italië en het buitenland is geworden. Het merk wordt geassocieerd met betrouwbaarheid en bekwaamheid.

De uitrustingen voor de industrie van Butti maken immers elke dag deel uit van de werkdag van veel werknemers en ondernemingen, zowel in Italië als in de rest van de wereld. Aan de hand van deze werktuigen worden de meest uiteenlopende producten en materialen verplaatst, verzameld en opgeslagen.

Onze producten worden ad hoc bestudeerd en zijn verbeterde oplossingen die tot doel hebben de levenskwaliteit van onze klanten te verhogen. Dankzij deze modus operandi is Butti werkzaam in een regime van gecertificeerde kwaliteit krachtens UNI-EN-ISO3834 deel 2 en van het Europese merk van het lassen EWF. Bovendien dragen alle producten het EG-keurmerk in toepassing van de Europese EN-normen en de ASME-norm voor Amerika.

Verder voldoen alle realisaties van Butti aan het Tüv Proficert Product-certificaat, onderdeel van de Duitse instantie Tüv Hessen.

Kwaliteitscertificaten TUV, IIS CERT, EVF
Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Via Mayer, 13
24034  Cisano Bergamasco
Bergamo - ITALIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)
Producten van Butti

.C-CTA-275949523