Cabka
Cabka

Cabka

Cabka Group GmbH

Experten voor productoplossingen uit gerecycleerd kunststof

Berlin, Duitsland

Over Cabka

Cabka_IPS maakt deel uit van de Cabka Group en staat voor 35 jaar recyclage- ontwikkelings- en productiecompetentie op het gebied van kunststof. Wij bieden onze klanten boxen, palletboxen en één van ’s werelds omvangrijkste assortiment van kunststof pallets aan. In onze vestigingen in Europa en in de USA stellen wij 570 mensen te werk en leveren wij in meer dan 80 landen wereldwijd.

Onze producten zijn in verschillende materiaalkwaliteiten verkrijgbaar: van prijsvoordelig gerecycleerd kunststof uit PO tot hoogwaardig onbewerkt HDPE dat voor levensmiddelen geschikt is. Waar de toepassing het echter toelaat, gebruiken wij gerecycleerd kunststof als economisch en ecologisch duurzamer alternatief.

Onze opvatting luidt immers als volgt: het duurste materiaal is geen synoniem voor het juiste materiaal.  Met het juiste materiaal wordt aan de specifieke eisen van een product op de meest economische en op de beste manier voldaan.

Het recycleren gebeurt in onze productievestigingen zelf. Sinds onze oprichting zijn wij in deze veeleisende sector actief en hebben onze knowhow stap voor stap verfijnd. Zo bieden wij onze klanten hoogwaardige producten aan – en beschermen tegelijkertijd het milieu.

Certificaten:

ISO 9001; ISO 50001; ISO 8611

.C-CTA-275949523