Cabka Gmbh

Al meer dan 35 jaar ontwikkelen en produceren wij producten uit gerecycleerd plastic. Van lichte en robuuste pallets tot ecologische producten: wij maken kunststoffen geschikt voor vele nieuwe taken.

Berlin, Berlin, Duitsland

Over Cabka Gmbh

De CABKA Group produceert in Weira (Duitsland), Valencia (Spanje), Ieper (België) en St. Louis, MO (USA). De groep stelt meer dan 500 mensen tewerk en is met zijn producten in meer dan 80 landen vertegenwoordigd.

Wereldwijd werken wij met geselecteerde handelspartners samen. Met onze grote voorraad in verschillende vestigingen verkopen wij onze producten direct af magazijn – en bieden u korte levertermijnen en lage vervoerskosten. Onze productie- en recyclage-installaties vindt u ook wereldwijd. In Weira ontwerpen en construeren wij de installaties die we nodig hebben om in onze behoeftes te voorzien – en installeren ze op die plaatsen waar wij de capaciteit met onze partners wensen te verhogen.

Al meer dan 35 jaar ontwikkelen en produceren wij producten uit gerecycleerd plastic.

Of het nu gaat om lichte en robuuste pallets voor de logistieke sector of onze ecologische producten: wij maken kunststoffen geschikt voor vele nieuwe taken.

Wij namen het voortouw in de verwerking van moeilijk recycleerbare gemengde kunststoffen. Wij waren één van de eersten die lichte kunststof pallets produceerden voor het wereldwijde vervoer van goederen. En als één van de eerste bedrijven in de sector gebruikten wij gerecycleerd kunststof voor de productie van nieuwe producten. Uit industrieel productieafval, uit huishoudelijk verpakkingsafval en uit teruggebrachte afgedankte kunststof producten, verkrijgen wij de basisgrondstof voor intelligente, economisch verantwoorde en betrouwbare producten. Zo beschermen wij op een actieve manier ons milieu – en vergemakkelijken het werk van onze klanten.

Ons bedrijf is intelligent, is passioneel bezig en heeft verantwoordelijkheidszin – dankzij onze medewerkers. Onze werkomgeving wordt gekenmerkt door wederzijds vertrouwen en respect. Ondernemingszin wordt door ons ondersteund en werkvreugde is dagelijkse kost. Mensen ontmoeten elkaar hier bij ons op een gelijkwaardige manier en fouten worden niet veroordeeld, maar worden juist beschouwd als een kans om het de volgende keer beter te doen.

Wij zijn een gezond groeiend bedrijf met langetermijnbelangen voor ogen en we zijn tevens een betrouwbare werkgever die werkzekerheid biedt. Wij ondersteunen de opleiding en nascholing van onze medewerkers, we bieden sociale voorzieningen binnen ons bedrijf en een flexibel arbeidsregime. Dankzij onze werknemers is CABKA de afgelopen 35 jaar geworden tot wat het vandaag is. Wij zijn trots op onze werknemers – en doen er alles aan, opdat zij ook trots op CABKA zouden zijn.

Aanbevolen bedrijven voor Containers, pallets en bakken

.C-CTU-275949523