CAL Consult

Legt zich internationaal toe op de productie van standaard software voor (public) warehousing, transport en expeditie.

Ede, Gelderland, Nederland

Over CAL Consult

CAL Consult legt zich internationaal toe op de productie van standaard software voor (public) warehousing, transport en expeditie. De medewerkers van Cal Consult in Ede en Nürnberg zijn specialisten op het gebied van IT en logistiek. Cal Consult biedt op de praktijk georiënteerde logistieke oplossingen, waaronder warehouse en transport management systemen, communicatiesoftware en internettoepassingen. Als dienstverlener aan dienstverleners, weten zij als geen ander wat het betekent om flexibel te zijn. Ook maatwerk wordt snel en doeltreffend gerealiseerd.

Cal Consult gebruikt moderne ontwikkelgereedschappen en betrouwbare databases en hecht grote waarde aan de hoge kwaliteit van haar software. De kwaliteitsmanagementsystemen van Cal Consult bewaken het hele productieproces van de software van concept tot uitlevering.

Daarnaast biedt Cal Consult u haar kennis en ervaring aan op het gebied van de optimalisering van de logistieke organisatie en projectafwikkeling. Op de terreinen consultancy, scholing, implementatie en support heeft u steeds met ervaren specialisten te maken. Naast de Service-Desk-ondersteuning op werkdagen beschikt men ook over een 24-uurs Extended Support Service, 7 dagen per week. Hiermee waarborgt de service van Cal Consult een optimale beschikbaarheid van ondersteuning voor uw bedrijfsprocessen en beschikt u over een constante informatiebron.

Nieuws in de schijnwerpers voor CAL Consult

Aanbevolen bedrijven voor Software en logistiek advies

.C-CTU-275949725