DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

CALogistics powered by SAP implementatie succesvol

  • 08/03/2007, Ede

  • De eerste implementatie van ons nieuwste product CALogistics in de vestiging van Kraftverkehr Nagel in Dortmund werd in januari succesvol afgerond.
  • Bedrijf: CAL Consult

 
CALogistics is een SAP template voor public warehousing en is speciaal ontwikkeld voor de logistiek dienstverlener. De template is geschreven door het SAP team van CAL Consult op basis van SAP LES. De logistieke operatie voor de goederen van één klant, Steinhaus GmbH, mocht met de CALogistics implementatie de spits afbijten. Onder de gevoerde artikelen van Steinhaus vallen onder meer sauzen, pasta's en vleeswaren.

In 2006 gaf Kraftverkehr Nagel GmbH CAL Consult opdracht om CALogistics te implementeren. Hiervoor werd de WM module van SAP verrijkt met de mogelijkheid om binnen 1 SAP systeem goederen te beheren voor meerdere opdrachtgevers en depots. Ook werd via nieuw ontwikkelde RF transacties fijnmazige orderverzameling in grote volumes mogelijk gemaakt. De gehele goederenstroom is via RF met grafische touch screens geïmplementeerd. Via deze nieuwe dialogen is het mogelijk nieuwe “tijdelijke” medewerkers in zeer korte tijd op te leiden zodat ze direct inzetbaar zijn. Daarnaast zijn aan de eisen zoals DESADV, sandwich pallets en EAN128 van de grote afnemers zoals Metro voldaan.
Telefoon
Tonen
Adres Amperestraat 38
6710 BB  Ede
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)