DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Lamberink Transport kiest voor CALwms van CAL Consult

  • 26/09/2007, Ede

  • Lamberink Transport b.v. uit Hardenberg is als middelgroot logistiek dienstverlener voornamelijk actief in Nederland, België en Duitsland.
  • Bedrijf: CAL Consult

 
De belangrijkste activiteiten van de onderneming zijn opslag en distributie van geconditioneerde goederen; veelal zuivelproducten. Als schakel tussen producent en consument verzorgt Lamberink voor haar klanten naast het transport ook onder meer opslag, orderpicking, warehousing en douanecolliverzegeling.
Het warehouse management systeem CALwms biedt Lamberink Transport BV een optimale ondersteuning van haar public warehousing processen. In oktober 2007 zal magazijnklant Katshaar Zuivel als eerste in CALwms worden ingevoerd. Op dit moment ontwikkelt CAL Consult samen met Exact Solution Partner Sense-IT uit Emmen de interfaces voor het project. De inzet van CALwms in dit crossdocking project waarborgt door het gebruik van SSCC-palletnummers de tracking en tracing in de distributieketen. Bovendien biedt CALwms een elektronische leverbon (DESADV) aan de ontvanger van de goederen.
Telefoon
Tonen
Adres Amperestraat 38
6710 BB  Ede
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)