Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Na een succesvolle introductie in Noord-Amerika brengt Caljan Rite-Hite dit revolutionaire product nu ook in Europa op de markt.

Betere luchtkwaliteit. Verbeterde arbeidsomstandigheden. Lagere energiekosten. Dankzij de HV/LS-ventilator
Het ventileren van grote ruimtes gebeurt nog altijd op dezelfde manier: hoge-snelheid ventilatoren verbruiken relatief veel stroom, werken veelal storend en onaangenaam én leveren dikwijls niet het gewenste effect. De nieuwe HV/LS (Hoog-Volume/Lage-Snelheid)-ventilatoren van Caljan Rite-Hite bieden grote voordelen ten opzichte van de traditionele systemen: effectievere luchtverplaatsing en gelijkmatige temperatuurverdeling.

Beheersing van energiekosten steeds belangrijker
Energie vormt een steeds belangrijkere kostenpost voor het bedrijfsleven. Beheersing van energiekosten vraagt elke dag meer aandacht. Met de Revolution-ventilator is het mogelijk om uw energiekosten voor grote ruimtes tot 30% te verlagen.

Innovatie door Caljan Rite-Hite
Opnieuw is Caljan Rite-Hite erin geslaagd om een vernieuwend product te introduceren. Naast een complete lijn veiligheidsprodukten voor het laad- en losperron wordt nu ook de markt van klimaatbeheersing betreden. Wij zijn ervan overtuigd dat Caljan Rite-Hite op basis van haar kwaliteit en ervaring hierin succesvol gaat opereren.

Meer informatie? Neemt u contact met ons op!

Caljan Rite-Hite Benelux
H. van den Dijk
General Manager
Tel. +31-571-277 514
E-mail: hvddijk@caljanritehite.nl

Beschikbare documenten