DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Caljan Rite-Hite start een nieuwe revolutie...

  • 19/02/2008, Twello/Aartselaar

  • Caljan Rite-Hite, marktleider in logistieke oplossingen en veilig laden en lossen, introduceert de Revolution Ventilator.

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again
Na een succesvolle introductie in Noord-Amerika brengt Caljan Rite-Hite dit revolutionaire product nu ook in Europa op de markt.

Betere luchtkwaliteit. Verbeterde arbeidsomstandigheden. Lagere energiekosten. Dankzij de HV/LS-ventilator
Het ventileren van grote ruimtes gebeurt nog altijd op dezelfde manier: hoge-snelheid ventilatoren verbruiken relatief veel stroom, werken veelal storend en onaangenaam én leveren dikwijls niet het gewenste effect. De nieuwe HV/LS (Hoog-Volume/Lage-Snelheid)-ventilatoren van Caljan Rite-Hite bieden grote voordelen ten opzichte van de traditionele systemen: effectievere luchtverplaatsing en gelijkmatige temperatuurverdeling.

Beheersing van energiekosten steeds belangrijker
Energie vormt een steeds belangrijkere kostenpost voor het bedrijfsleven. Beheersing van energiekosten vraagt elke dag meer aandacht. Met de Revolution-ventilator is het mogelijk om uw energiekosten voor grote ruimtes tot 30% te verlagen.

Innovatie door Caljan Rite-Hite
Opnieuw is Caljan Rite-Hite erin geslaagd om een vernieuwend product te introduceren. Naast een complete lijn veiligheidsprodukten voor het laad- en losperron wordt nu ook de markt van klimaatbeheersing betreden. Wij zijn ervan overtuigd dat Caljan Rite-Hite op basis van haar kwaliteit en ervaring hierin succesvol gaat opereren.

Meer informatie? Neemt u contact met ons op!

Caljan Rite-Hite Benelux
H. van den Dijk
General Manager
Tel. +31-571-277 514
E-mail: hvddijk@caljanritehite.nl

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Engelenburgstraat 57
7391 AM  Twello
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)