DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Nieuwe LED-dockverlichting vergroot veiligheid en spaart energie

  • 15/03/2010, Twello

  • Met een levensduur van 50.000 branduren zorgt het nieuwe LED Dock Light van Caljan Rite-Hite voor een spraakmakende verandering op het gebied van dockverlichting.

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Heldere verlichting in de trailers vergroot de veiligheid van het daar aanwezige werkzame personeel. Als klap op de vuurpijl is de nieuwe LED-verlichting schokbestendig, waardoor het regelmatig verwisselen van lampen in één keer tot het verleden behoort. De energiebesparing tenslotte zal voor iedereen zeer welkom zijn.

Caljan Rite-Hite introduceert de nieuwste trend in dockverlichting: LED. Dit sluit aan bij de ontwikkeling van de verlichting van werkplekken en grotere ruimtes. De toepassing van LED-verlichting groeit sterk en is dus nu ook beschikbaar op het laad- en losperron.

De voordelen zijn duidelijk en laten zich als volgt verklaren:

  • Een optimale verlichting in de gehele trailer (container) waardoor de veiligheid van het laad- en losproces beduidend toeneemt.
  • Dockverlichting hangt vaak in de rijroute van heftrucks en wordt veelvuldig aangereden. Zeer regelmatig ontstaat hierdoor schade aan het systeem en de lampen. De nieuwe verlichting is van een robuust en stevig ontwerp, bestand tegen stoten en schokken; de lamp blijft simpelweg ‘gewoon z'n werk doen'.
  • Het energieverbruik is met 15 Watt beduidend lager dan de traditionele verlichting en zal perfect passen in de toenemende behoefte naar energiebesparende middelen Caljan Rite-Hite is dermate overtuigd van de kwaliteit dat een 5-jaars garantie tot de standaard behoort.

Meer informatie? Neemt u dan contact met ons op!

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Engelenburgstraat 57
7391 AM  Twello
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)