DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Carre Karton

(Carre Karton B.V.)

Wij zijn producent van vierkante kartonnen vaten (van 30 t/m 150 liter met UN X keur en Resy) in 's-Gravendeel.
Onze ‘All-Fibre Drum’ is speciaal ontwikkeld om uw kosten en het milieu te besparen!


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over Carre Karton

Carré Karton B.V. is opgericht in het jaar 1996, als zusteronderneming van de Eerste Nederlandse Rondkartonnagefabriek.

De Eerste Nederlandse Rondkartonnagefabriek (ENR) heeft reeds decennialang ervaring in het produceren van ronde kartonnen kokers, ronde vaten en haspels. Een logisch gevolg voor een zeer ervaren papierverwerkend bedrijf, was het starten van een nieuwe onderneming met een innoverend product. Zo is Carré Karton geboren!

De filosofie van het product: kostenbesparend en milieuvriendelijk tegelijk, dragen wij uit in de wereld. Dat het een succesvol product en concept is blijkt wel uit het feit dat we in 2012 een 2e nieuwe volledig geautomatiseerde productielijn in gebruik hebben genomen. Het product wordt als verpakking in de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelen industrie gebruikt.

Naast het milieu zijn ook alle andere MVO-thema’s bij ons uiterst belangrijk. Om ons te conformeren aan deze thema’s hebben wij een zelfverklaring geschreven en gepubliceerd naar de norm ISO 26000. Wij zijn trots op onze reeds behaalde doelstellingen en zijn ambitieus om telkens weer stappen voorwaarts te maken in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Carré Karton biedt de oplossing voor Uw bedrijf en het milieu :

Ons vierkante fibervat met afgeronde hoeken is gemaakt uit 100% mono-materiaal Kraftliner en biedt de oplossing voor afval problemen met lege vaten.

Het conventionele ronde fibervat bestaat uit verschillende materialen, namelijk karton, plastic, metaal en hardboard, welke moeilijk van elkaar te scheiden zijn. Dit maakt het niet mogelijk om het product als recyclebaar afval af te voeren. Het vierkante Carré vat kan daarentegen direct als hoogwaardig recycling materiaal worden afgevoerd bij het oud papier.

Bovendien is de grondstof Kraftliner gemaakt van opnieuw geplante bomen, wat het Carré vat tot een CO2-neutraal product maakt.

De kostenbesparingen haalt U uit de logistieke voordelen van het vierkante Carré vat ten op zichte van de conventionele producten, zoals ronde kartonnen fiber vaten en stalen vaten.

Onze klanten referenties : Akzo Nobel, Basf, Bayer...

Kwaliteitscertificaten ISO en UN
Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Griendweg 41
3295 KV  's Gravendeel
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)
Producten van Carre Karton

.C-CTA-275949445